نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

بازگشت بازیکن خارجی به تمرین پرسپولیس

بازیکن تاجیکستانی تیم فوتبال پرسپولیس به تمرینات گروهی این تیم بازگشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۱ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 11
کد خبر: ۱۱۷۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرخپوشان بعد از یک روز استراحت، تمرین امروز خود را از ساعت ۱۱:۳۰ در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کردند.

 

بازیکنان ابتدا در سالن بدنسازی مجموعه حضور یافتند و به مدت ۲۰ دقیقه به زدن وزنه زیر نظر مربی بدنساز تیم پرداختند.

 

سپس بازیکنان در زمین چمن حضور یافتند و در قالب سه گروه به تمرین آقا وسط مشغول شدند و در قسمت بعدی نیز پاسکاری‌های بلند در دستور کار قرار گرفت. در بخش بعدی تمرین، حفظ توپ و پاسکاری تحت فشار در بخش کوچکی از زمین انجام شد و فوتبال درون تیمی در برنامه بود که زیر نظر کادر فنی برگزار شد.

 

در تمرین امروز که به مدت ۷۵ دقیقه به طول انجامید، بازیکنان با شادابی و روحیه بالا در تمام بخش‌ها حاضر بودند.

 

در این تمرین، وحدت هنانوف در بخشی از تمرینات گروهی شرکت کرد و علی شجاعی، امید عالیشاه و حامد پاکدل هم زیر نظر کادر پزشکی برنامه‌های اختصاصی خود را انجام دادند. عیسی آل کثیر هم که متأسفانه به تازگی با پارگی رباط صلیبی مواجه شده است، چند ماه باید از میادین دور باشد.

 

در پایان تمرین امروز، جشن تولد کوچکی برای امید عالیشاه تدارک دیده شد و کلیه اعضای تیم به او تبریک گفتند.

 

تیم فوتبال پرسپولیس فردا (چهارشنبه) آخرین تمرین خود پیش از بازی با فجر سپاسی را برگزار خواهد کرد و پس از آن، به اردو می‌رود./خبرآنلاین

ارسال نظر